BLUE SAKURA ENSCHEDE

BLUE SAKURA ENSCHEDE Japanese sushi & grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1688 beoordelingen
11 nov 2019 om 14:34 Wij bestellen vaak bij Blue Sakura, vaak erg tevreden, maar gisteren was het eten helaas niet goed. Toen wij belden met onze klacht is er niet naar ons geluisterd en wij zijn niet serieus genomen. Wij gaan nooit meer bestellen, had anders gekund! Jammer!
3 nov 2019 om 12:10 Helemaal top qua eten en bezorging
30 okt 2019 om 20:25 Heel erg jammer. Toen het eten eindelijk kwam zaten we geen stokjes bij, geen wasabi en geen sojasaus! Heb meerdere keren gebeld en pas 3 kwartier later werden de overige spullen gebracht. Ondertussen was al het eten koud...
29 okt 2019 om 13:31 Blijft de beste sushi bezorger van Enschede!
28 okt 2019 om 19:55 Eten altijd goed! En snelle bezorging!
27 okt 2019 om 8:45 Snelle service en lekker eten
25 okt 2019 om 16:56 Extreem slecht, vaak besteld maar nu echt klaar mee. Een nagel van de duim in me eten gevonden, werkelijk waar ranzig en kots beroerd geworden. Alles weggegooid en de klacht bij thuisbezorgd gelegd. Zal er nooit meer bestellen of in het restaurant eten.
23 okt 2019 om 22:26 Bijna alles was super lekker! Maar.. Bijna altijd als ik een handroll zalm bestel lijkt het alsof de slechtste stukjes zalm daarin worden gestopt. Niet doorheen te bijten! Verpest dan het grootste deel vd maaltijd.
22 okt 2019 om 23:11 Het lijkt wel hoe vaker we bestellen hoe kleiner de sushi wordt. Teleurgesteld.